Veelgestelde vragen

Bestelde boeken kunnen afgehaald worden in de boekenwinkel tijdens de openingsuren. Hou er wel rekening mee dat de boeken die op de website staan, in ons magazijn - en dus niet in de winkel - liggen. Het kan dus enkele dagen duren voor het boek overgebracht is naar de winkel.

Boeken kunnen zowel binnen België als naar het buitenland opgestuurd worden. We zorgen voor een stevige verpakking en versturen de pakjes bij voorkeur met een traceercode.

Binnen België versturen we gewoonlijk met Bpost. Op de site van Bpost vind je de tarieven. We maken de verzendetiketten wel online aan.
Noteer dat een pakje naar een afhaalpunt opsturen goedkoper is dan naar een thuisadres.

Naar het buitenland versturen we gewoonlijk met dpd. De tarieven zijn afhankelijk van het gewicht en het land van bestemming. Een voorbeeld: een pakje (van 0 tot 10 kg) naar Nederland opsturen, kost 11,00 euro (naar een thuisadres) of 8,00 euro (naar een dpd-afhaalpunt).

Vooraf betalen is niet nodig.
Haal je een boek af, dan betaal je op het moment van de afhaling.
Laat je een boek opsturen, dan voegen we een kostennota (boek + verzendkosten) bij het boek. Je betaalt dan per overschrijving na ontvangst van het boek.

Bij het online aanmaken van een verzendetiket wordt vaak het gsm-nummer van de bestemmeling gevraagd. Soms (bv. bij dpd) is dat een verplicht in te vullen vakje. Zonder gsm-nummer kan in dat geval geen verzendetiket aangemaakt worden.